Kaakkoisrallia

Tuli tossa helatorstaina käytyä kotikonnuilla kuvaamassa kaakkoisrallia kun se sattu sopivasti menemään ihan vanhempien talon ohi sielllä. Kyseessä siis ek2 ja autoja oli lähtiessä noin 118 kpl, muutama tosin oli jo tuohon ek:n kohtaan mennessa tippunut pois välistä. Yhtään ulosajoa en tosin päässyt itse todistamaan, yhdestä fordista vain kuulin metsän läpi et nyt kosahti, ja paikan päälle talsittuani totesin et ilman takarenkaita on varmaan hankala ajaa :)

Rally
Pölyä oli riittävästi, edellispäivän sateet ei juuri auttaneet siihen… Tuossa ulkokaarteen puolella 15m päässä tiestä oli joku heppu kuvaamassa ilmeisesti koko ek:n, saatto olla pölystä hommaa :)

Rally2
Tällä kertaa liikenteessä oli aika suuri määrä bemareita, pisti silmään nuo kun muutama vuos sitten kun oon viimeks kaakkoisrallia kattonu nii sillon niitä ei juuri ollut liikenteessä.

Rally 3
Välillä tuo vanha nikkorin ruuvarizoomi yllätti suuresti kun kerkesi ihan lähikuviinkin tarkentamaan mukaan(tässä lyhimmässä asennossa ja kroppaamaton ruutu), kunhan vain muisti poimia auton tarkennukseen ajoissa :)

edit:
Jos joku tarvii noita kuvia tuolta rallista, niin kyselkäähän.