Jannan kanssa Mälkiän sululla

Käytiin Mälkiän sululla kääntymässä, kun kumpakaan ei oo siellä ikinä käyny vaikka ollaan tässä paikkakunnalla asusteltu jo vuosia :) Hassusti sattu samaan aikaan siihen sululle tuo maailman suurin vesiskootteri(eli Camilla), näppärästi tuo näytti siihen kanavaan mahtuvan vaikka ylimäärästä oli vaan ~1.5m puolellansa. Päästiin muten varmaan aika moneen turistikuvaan…

Samalla tuolla käydessä oli ajatus ottaa muutama potretti salaman kera, ajattelin et josko nyt tyytys ihan vaan yhteen ja harjottelis sen kaa valon käyttöä vähän paremmaksi. Monessa kohtaa huomasi että joku heijastin tai toinen salama olis ollu paikallaan, mut päätin kuitenkin pysyä alkuperäisessä suunnitelmassa yhden salaman ja läpiampuvan sateenvarjon kera.

Ongelmia aiheutti tuolla tuon lisäksi sillontällön täydeltä terältä loimottanut aurinko, jota vastaan ei tahtonut pystyä tappelemaan vaikka läimi täysillä tehoilla tuon sb-600:sen kanssa(ohjeluku 30, läpiampuva sontsa hukkaa siitäki viel osan). Yleensä sai olla ihan tyytyväinen tulokseen jos pystyi auringonpaisteessa täyttämään kasvoille syntyneet varjot salamalla.

Janna at mälkiä

Setuppi:
Janna at mälkiä -setup

Janna at Mälkiä 2

Janna at Mälkiä 2

Setuppi:
Janna at Mälkiä 2 -setup

6 thoughts on “Jannan kanssa Mälkiän sululla

Comments are closed.