B&W

-

Välillä nuo kuvat vaan toimii parhaiten mv-versioina.

Nuo täs parin viikon aikana kuvatut kuvat on kuvattu pääosin Jannan portfoliota/koulutehtäviä varten. Koulutehtäviä varten nuo kuvat piti olla SOOC, eli suoraan kamerasta, joten mie kuvailin ite tuossa ohessa nää kuvat ja Janna kuvas itelleen omalla kameralla sit ne kuvat mitkä menee koulujuttuihin.
(siis meikkaus/maskeeraus/stailaus/kampausjuttuja… pitäsköhän tuotteistaa nuo vaikkapa kesän hääkuvauksien oheen?)

Meikäläinen vääns tuon kotistudion tänne reilun 30m2 kämppään taustakankaasta ja muutamasta valosta. Kasvokuvat, 1/2 ja jopa 3/4 -kuvakin vielä onnistuu jotenkuten tässä tilassa mutta kokovartalokuvaa varten joutunee jo peruuttamaan käytävän puolelle :)

Taustana tuossa on perintokalutausta sukulaisen jo lopettaneesta valokuvaamosta, pari metriä kanttiinsa oleva taittuva tausta+harmaa kangas pingotettuna siihen päälle. Tausta on riiputettu näppärästi noista Falcon eyesin taustapahvijalustoista(niissä kun on ne lattarautakoukut) bilteman clampeillä. Vaihtoehtona olis ollu tuo valkonen taustapahvi mut ajattelin et tykkään enemmän tuosta harmaasta. Toki olis myös ollu aitoa ysäri-taustakangasta neonvärisumuilla, mutta se ei taida sopia näihin kuviin :)

Valaistuksena takaviistosta irrotusvalot 2x heijastava sontsa, päävalona 60cm softbox katseen suunnasta ja päävalon vastapuolella metrinen heijastin vähän avaamassa varjoja(tuokin taitaa olla suurimmaks osaks peitettynä mustalla kankaalla jotta jäis riittävästi varjoja jälelle).