Blogi palasi takaisin

Miulla oli tää blogi jonkin aikaa poissa linjoilta kun ei tuntunut olevan aikaa keskittyä tähän puoleen, mut jos nyt taas koettaisin keskittyä tähänkin :) tässä välissä olen päivitellyt kuvia mm. tuonne fb-sivun puolelle, josta siitäkin voi käydä tykkäämässä jos haluaa nähdä mitä puuhailen :)

Ens vuoden juttuja

Kesän hääkuvauskausi on jo loppunut ja syksylle on jokunen kuvaus varattuna. Vuoden 2018 kuvaukset ovat varattavissa, sielläkin jo useampi varaus sisässä :) Pyrin ensi vuonna yhäkin keskittymään hääkuvissa ensisijaisesti koko päivän setteihin kun tuo tuntuu yhäkin olevan se miun juttu, teen toki pelkkiä potrettejakin, mutta pyrin varaamaan kesän kovimman sesongin pidemmille kuvauksille. Muita kuvauksia hääkuvien ulkopuolelta teen myös(keskityn niissäkin ihmisiin), niissä koetan arkipäivinä painottaa aamua, iltapäivää ja iltaa kun miulla on myös tosiaan tuo päätyö tuolla koneita ja vehkeitä suunnitellen.
Ens vuoden juttuna on suunnitteilla dronen hommaaminen, mut tuo riippuu ihan siitä että miten saan taiottua aikaa tuolla treenaamiseen ennenkun alan oikeasti myymään tuolle kuvattuja kuvia ja videoita :) Videopuoleen en muuten aio keskittyä ens vuonna kun satunnaisesti harrastuksien puolesta, tuo kun vaatisi sekin ajankäyttöä treeniin vielä paljon ennen kun tuota osaamista voisi myydä.