Lisää kuvia…

Flikkerin hääkuvat-setti

tuolla loppusetti kuvista jotka julkasen omassa flikkerissäni. Pari potrettia esitellen mv-ja värikuvaa ja sitten pari kuvaa jatkoista.

Paljon muitakin kuvia tuli toki otettua mutta en koe tarpeelliseksi koko hääväen esittelyä netissä :) mm.morsiusneito-yms kaverikuvia tuli otettua tuolla aika huikea määrä. Nuo kuvat vedin valaisun osalta sillälailla simppelimmin että pistin vain suoraa salamaa filliksi. Kamera&salama manuaalille-> vallitsevan valon mukaan ihan hitusen ali ja suoralla salamalla kevyt filli jolla ihmiset hieman irti taustasta. Automaatin kanssa en halunnut ruveta säätämään koska halusin tasalaatusen sarjan kuvia(näyttää varsin hassulta jos samasta paikasta kuvattuna on vierekkäisissä kuvissa arvottuna eri valotus ja balanssi salaman&vallitsevan valon välille).
Nätisti tuntui toimivan tuo setti kun tarkoituksellisesti jätin salaman tehon luokkaan 1/16 jolloin kuvasta ei näy että se on kuvattu suoralla salamalla. Salaman tehon säätö eri etäisyyksille aika pitkälti näppituntumalla muutamalla napsulla tehoa muuttaen aina siirtyessä metrin-pari kauemmaksi tai lähemmäksi kuvattavia.

Hassua, nyt on tän päivän aikana pukannu kahdesta suunnasta kuvauskeikkaa…

edit:
kohta taitas sit olla aika päivittää se portfolio