Hääkuvia

Setti alkoi aamulla hääkampauksen&meikin merkeissä(olin tosin jo edellisiltana käynyt katsomassa hääparin kirkkoharjoituksen&hääpaikan asettelut ennen häävieraitten tuloa).

Bride makeup
Alkuun kuvasin zoomilla täydellä aukolla(jotenki tuntu et lyhyt dof sopis tunnelmaan) mut jossakin vaiheessa vaihdoin 50mm objektiiviin saadakseni vielä tiiviimpiä tunnelmaotoksia. Koko setin kuvasin ilman salamaa koska kampaamossa oli aika hyvä valaistus, paljon epäsuoraa softattua valoa.

Coffee
Morsiamen, kuten itsenkin, tarvitsi juoda hieman piristystä aamutuimaan :)

Last touches

Eyelashes

Artist's approval :)
Tykkäsin kuvata tuon setin tunnolmaotoksina jossa ei liikaa pyöritä pelkästään morsiamen kampauksen ja kasvojen ympärillä, meikkaajan reaktiot osoittanevat tässä suurta tyytyväisyyttä meikkaustulokseen :)

Presents
Häälahjapöytä, käytin tässä suunnilleen samaa presettiä kuin kampaamokuvissakin koska tuntui että tuo presetti sopi hyvin päivän tunnelmiin. Jälkikäsittelyssä toki tein kriittisimmistä kuvista pari eri versiota ja morsiamen pyynnöstä potreteista tein mv, sepia -ja väriversiot.

Church
Kirkossa painin kovasti itseni kanssa että kuvaanko setin salaman kanssa, vaiko ilman. Päädyin kuvaamaan kirkkokuvat pienellä salaman fillillä koska tuntui että joka suunnasta tulvivat eriväriset valot aiheuttaisivat jälkikäsittelyssä(lisääntyneen kohinan kera) ongelmia joka johtaisi siihen että koko setti pitäisi kääntää mustavalkoiseksi jos haluaisi välttää tuntikausien koneen ääressä istumisen.

Portrait
Potretit kuvattiin halkosaaren rannassa saimaata päin kuvaten. Hääpari varjossa, kummaltakin puolelta hääparia 45×45 asteen setupilla valaisten. Reflalla takaa hieman valoa irroittamaan hääparia taustasta.

Rings
Nää kuvat harmittaa vieläkin sillä en saanut itse tilanteessa, enkä koneellakaan kuvaa väännellessä mieleistäni rajausta tästä tilanteesta. Valaistussetuppi muuten sama kuin potretissa, mutta refla on tässä kameran alla avaamassa käsien alle tulevaa varjoa.