B&K

Löysin jokin aika sitten tuolta saimaan kanavalta paikan johon en ollut ennen törmännyt ja huomasin että tuolla oli juuri tuohon aikaan illasta aivan mielettömän hieno valo. Olin tuota paikkaa etsiessäni etsimässä hääkuvalle ottopaikkaa eräälle hääparille joka viettää häitään läheisessä Lauritsalan kartanossa. Tuo alue lappeenrannasta kun ei ollut mikään erityisen tuttu, niin käytin yhden illan siihen että ajelin ympäriinsä ja kyselin koirantaluttajilta, yms(kyllä! :D) että missä suunnilla ihmiset ovat siellä tavanneet otattaa hääkuvansa. Tuo scouttaus tuotti tulosta ja lopulta löysin paikan joka on niin Lappeenrantaa kun olla ja voi. En muista että oliko tämä jonkun paikallisen ehdottama paikka, vai ihan omatoimisesti tumpuloitu esiin, mutta hienolta tuo kuitenkin näytti tuossa ilta-auringossa.

Nappasin tuosta paikasta kännykällä kuvan hääparille näytettäväksi ja nopeasti editoin tuota instagramilla vähän siihen värimaailmaan mitä lopullinen hääkuva ehkä tulisi olemaan.

Instagramilla säädetty kuva kuvauspaikasta

No, kuten voi olettaa, niin todennäköisesti en pääse kuvaamaan hääparia tuolla juuri tuohon aikaan kun tuolla on tuo hieno valo, joten ajattelin että tuo paikka pitää sitten kuitenkin hyödyntää edes jotenkin :)

Pyysin eilen Bogen&Katrin malleiksi mm. tuohon sillalle ja ainakin pari tälläistä kuvaa saatiin aikaan:

B&K

B&K

One thought on “B&K

Comments are closed.