The importance of knowing you suck

Tuli tuossa rss-feedissä vastaan Martin Prihodan blogipostaus mm.siitä kuinka on tärkeää (valokuvaajana) tietää missä on huono ja ennenkaikkea että osaa laittaa oman osaamisensa perspektiiviin. Niin hassua kun se onkin, niin tuo perspektiivi on tärkeä valokuvaajalle myös itse valokuvien ulkopuolella :). Tuota perspektiiviin asettelua tuli harrastettua tuossa kesällä hinnoittelun muodossa, mitä se oma työ maksaa ja mitä se laatu on? Miten paljon haluaa laskuttaa ja arvottaako omat kuvansa mille tasolle muiden kuvaajien joukossa? Miksi kuvaa, mikä se oma juttu on vai onko sitä? ja viimeisimpänä, muttei ollenkaan vähiten tärkeänä pointtina, mitä se asiakkaasi haluaa maksaa kuvistasi?

Lisää itsensä tiedostamisesta kertoo Martin itse: The importance of knowing you suck


edit:
Käykäähän kattomassa: Blur Magazine