Pari linkkiä, yms.

Törmäsin tossa eilen ihan loistavan oloseen palveluun netissä. Palvelun ideana on tarjota ilmaista tallennustilaa netissä(tässä ei vielä sinänsä mitään uutta), mullistavana ominaisuutena tuossa onkin se, että voi luoda jakokansion esim. kaveriporukan kesken. Palvelu tarjoaa myös mahdolliseen julkiseen kansioon josta voi linkittää yksittäisiä tiedostoja palvelun ulkopuolisen ladattavaksi. Lisänä tuolle palvelulle saa myös ohjelman omalle koneelle jolla tuonne palveluun voi ladata tiedostoja ikäänkuin se olisi vain oman koneen kovalevy(tilaa perusversiona 2gt).
Vaikka tuo palvelin näyttää sijaitsevan usassa niin siltikin tuolta saa ilmaispalvelulle kohtuullisen ~170kt/s latausnopeuden, ei siis ollenkaan mikään mahdottomuus laittaa vaikka vähän isompiakin tiedostoja tuonne jakoon. Se mikä tossa ihmetyttää että miten tuo voi olla täysin ilmainen ja ilman mainoksia…. no, kaipa senkin syy joskus selviää.

dropbox

Löysin muutaman hyvän GM:n lisäosan firefoxille flikkerin käyttöön.
Adidap.com

Muutama päivä sitten sain usan suunnalta kahdenlaistakin postia, ensimmäisenä sain käsini LL.Beanin lähettämän kirjeen jossa oli muutama kappale heidän kuvastojaan jossa oli ottamani kuva kannessa. Nyt alan hiljalleen ymmärtämään miksi tuo kuva siihen valittiin 🙂
Front page

Toinen postipaketti oli Light, science&magic -kirja joka löytyi amazonista noin $32 hintaan. Otin tuon halvimmalla postituksella joka kustansi suunnilleen $5 Suomeen lähetettynä, postin tulo tänne kesti suunnilleen 10 päivää joka oli oikeastaan yllättävänkin nopeaa toimintaa koska odotin jopa kolmen viikon odotusta tuolle paketille.

This entry was posted in Linkkivihko, Sekalainen and tagged , , , , , , , .

2 Comments

  1. Anssi Saviluoto 03/02/2010 at 22:14 #

    Todella hyvä kirja. Juuri pari viikkoa sitten sain kahlattua sen loppuun. Myös Joe McNallyn – Hot Shoe Diaries on suositeltava.

  2. vv 04/02/2010 at 07:52 #

    toi olis seuraavana hankintana, niin olis sit kaks valaisun peruskirjaa sit hyllyssä…. hintakaan ei päätä huimaa, muistelen laskeskelleeni et toi Hot shoe diaries maksaa vähän päälle 20e suomeen tilattuna 🙂 Jos tota kirjaa sais Suomalaisesta kirjakaupasta niin veikkaisin et hinta alkas kutosella…

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*