Yongnuo yn-460

Ostin tollasen Yongnuo-merkkisen salaman huuto.netistä jossain harvinaisessa mielenhäiriössä, kun olin aiemmin ajatellut ohittaa tuon salaman. Nyt muutaman tunnin sitä näppäiltyäni ja testailtuani voi sanoa alkutuntumia et kun alkuodotuksia ei juuri ollut niin ne odotukset oli helppo ylittää :)

Speksejä
-ohjeluku 33m(en muista millä milleillä, veikkaisin virallisen selostuksen olevan 35mm vaikka vertailussa sb-600:sen 35mm asetuksen kanssa muistutti valaisukuvio enemmin 50mm asetusta)
-manuaalitehot 1/1-1/64
-orjatoiminto tyhmänä ja esisalaman ohituksella
-diffuuserilätkä ja vaalea bounceri sisäänrakennettuna
-paino hieman pienempi kun Nikonin sb-600, koko hitusen isompi
-luvattu latautumisaika täydellä teholla 5 sek
-Salama menee nukkumaan noin puolen tunnin päästä viimeisestä signaalista/painalluksesta
-välähdyspää pyörii&taipuu samaan malliin kun esim. sb-600
-salamakenkä sekä lukitustapilla&renkaalla

Näin äkkiseltään en löytänyt tuosta muuta haukuttavaa kun tuon salaman latautumisajan joka ainakin nyt testatuilla akuilla oli turhan pitkä kiireiselle miehelle :) toisaalta taas tuo oli kuitenkin hitusen nopeampi kun tuo sunpak(422d). Vielä kuhan virittelis tuohon pc-synkkapistokkeen niin tuo olisi aika täydellinen kapistus strobistikäyttöön. Aika tosin näyttää mikä ton salaman todellinen taso on, kestääkö se käyttöä, yms.

4 thoughts on “Yongnuo yn-460

Comments are closed.