Syksyn sykkeessä

Viime vkl kävin kuvaamassa myös tapahtumaa nimeltä Syksyn Sykkeessä, tuossa tapahtumassa oli muutama esiintyvä tanssiryhmä ja se pidettiin Lappeenranta-salissa. Saavuin paikalle onneksi hieman ennakkoon jolloin sain kuvattua kuvia myös tanssiharjoituksista, onnekseni huomasin että harjoituksissa oli myös enemmin valoa kun itse tapahtumassa -itse tapahtuma kun oli valaistu lähinnä joko spottivalolla tai värillisillä tunnelmavaloilla, joka alkoi jo olla aika tuskaa D200:sen ja 17-50 2.8:n kanssa(jos vaan olis ollu vähän enemmin tilaa niin olis saanu valovoimasempaakin keulille). Tapahtuman luontesta johtuen en halunnut käyttää salamaa, yleisöäkin oli suositeltu ottamaan kuvat ilman salamaa.
Herkkyydet tuolla sai olla aika tapissa ja siltikin ajat liikkuivat hätäseen käyttökelposen rajamailla, tuon seurauksena tuli kuvattua välillä pitkiäkin sarjoja ja tuloksena oli lähemmäs tuhat kuvaa tuosta tapahtumasta.

Dancers

SCC

NH

SCC

This entry was posted in lappeenranta, valokuva and tagged , , , , , .

2 Comments

  1. Anssi Saviluoto 08/11/2009 at 20:08 #

    Nää breikkikuvat rokkaa. Terävää jälkeä f 2,8 : lla. Itse otin hieman kuvia capoeira esityksestä, niin f 1,7 ja iso 1600 riitti juuri ja juuri

  2. vv 09/11/2009 at 20:03 #

    joo, ei kyl noilla herkkyyksillä tosin varmaan huomaa mitään eroa 2.8:n ja 8:n piirron välillä :)LR3beta ja clarity pelasti paljon :D