Rutolan miitti

Käytiin porukalla taas valaisemassa ja tällä kertaa pääosin rutolan suunnalla. Alkuun oltiin tunnin verran tuossa rakuunamäen päällä josta lopulta auton alle saatuamme matkasimme porukalla rutolaan kuvaamaan. Rutolassa on jokin vanha&hylätty tukkien käsittelyyn käytetty laitos jonka joskus UE/Geocaching-systeemeiden kautta hakiessani löysin.

Muu porukka oli käynyt tuolla jo aiemmin mutta ite kun en ollut vielä kerinnyt mukaan kertaakaan niin oli kiva päästä kattomaan että missä paikoilla noita jo flikkerissä näkemiäni kuvia on otettu. Paikan sotkuisuus tuli yllätyksenä(lähinnä betonimuju joka on vuosien saatossa irronnut… en ollu vaihtaas objektiiveja siellä sisällä :)), graffiteja oli vielä paremmin kun mitä olin saanut käsityksen.

Ekat kuvat otettiin tuossa rakuunamäen kyljessä menevän betonimuurin vieressä. Halusin kokeilla klassista micheangelo-valoa pikkasen toiselta puolelta fillattuna(olisko tää sit joku clamshell/tjsp valaisus?). Tarkoituksena oli fillata valoa alapuolelta vain varjojen täytteeksi, antaen samalla salaman olla selkeä päävalo. Harmi vaan että salamajalustana toiminut kolmijalka ei nouse tuon korkeammalle.

Face
Pyysin tekemään hassun ilmeen :)

Tässä kuvassa jo ns. oikeampi clamshell(oikeastihan tuo taitaa olla kummallekin sivulle sijoitettu valo), heijastava sontsa melkeen pään päällä ja heijastin kasvojen alla.

Face 3

Tässä ollaan jo rutolassa:
Janna

Janna 2
Irtopoppa kalvotettuna rakennuksen sisällä ja filli heijastavaan varjoon oikealta. Vallitseva valo alivalotettu hieman.

Nää kuvat kuvasin sepon valoilla. Valo lähinnä pienenä fillinä oikealta, kaikki muu vallitsevaa valoa.
Fairy

Fairy 2

Tuossa miitin aikana tuli huomattua et ainakin useemman valon setissa tuo miun modaama V2s-lähetin toimii huomattavasti paremmin kun Anssin vastaava modaamaton. Kantomatkaa ja toimintavarmuutta tuntui olevan huomattavasti enemmän.

Tossa vielä mielettömän kokonen panoraama koko paikasta:
Rutola-panorama

This entry was posted in lappeenranta, miitti, photo, valokuva and tagged , , , , , .