Kuvasuurennoksia?

Netistä löytyy monen monta testiä ja väittelyä siitä mikä onkaan se paras paikka tilata suuria kuvia seinälle, mutta niissä puututaan pääosin hinnoitteluun ja kuvan laatuun, ei niinkään itse tilaustapahtumaan.
Itse “pääsin” testaamaan paria palvelua tuon tilauksen osalta, ja täytyy kyllä sanoa että ei ole kovin hääppösiä nuo tilausjärjestelmät kummallakaan suurella(Ifolor&Eirikuva). Kummassakin palvelussa suuria monimutkaisuuksia jos yrittää tilata samassa lähetyksessä useamman kuvan, joista osa vaaka -ja pystykuvaa. Eirin palvelussa lisänä vielä se moka, että palvelu pakkorajaa kuvan jompaankumpaan yleiseen kuvasuhteeseen jos kuva ei ole tasan 3:2 tai 4:3 -kuvasuhteella(olisi hyvä jos palvelussa olisi mahdollisuus valita onko rajaus “fit” vaiko “fill” vai venyykö jompikumpi sivu kuvasuhteen mukaan). Imo. mieluummin vähän valkosta reunaa kun kuvasta pois rajautuneita asioita.

Lopputulos tuolla testillä oli se, että mieluummin tilasin kuvat tuolla ifolorin omalla ohjelmalla(sillä saa jostakin syystä vain 20*xxx kokoon asti) koska se oli helpompaa. Olin kyllä varautunut tilaamaan reilut 20 kuvaa isona 40xx kokosena, mutta…

2 thoughts on “Kuvasuurennoksia?

Comments are closed.