Tuotekuvailua

Jokusen viikon on nyt tullu innostuttua taas tuotekuvaamisesta, on tullu kuvattua kamerakalustoa ja kaikkea mahdollista kodin tarviketta. Asiaa on nyt helpottanut se et oon saanu toisen stroben tohon kaveriks valaseen et ei tarvi ihan kaikkee viritellä heijastimilla kuntoon. Asiaa kyl helpottas vielä enemmän se jos olis kunnon softboksit noitten salamoiden valoa muokkaamassa, nyt tullu valoa muokattua lähinnä tehoa säätämällä ja siirtämällä salamaa eri etäisyyksille. Vaikeaa jos kuvattavassa tuotteessa on tiukkoja kiiltoja.

Kaivoin tuossa eilen naftaliinista vanhan lomonkin, jos sais tänävuonna viriteltyä vaikka filkankin tuohon ja kuvattua sillä.. niissä lomokuvissa on kuitenkin oma fiiliksensä mikä olis kiva itse kokea. Ajat ja suljin/himmennin tuntuu tuossa yhä toimivan jotakuinkin oikein joten luulen et kuvaaminen luonnistuu noilta osin todella hyvin. Jopa kameran alkuperäinen “nahkainen” kaulalenkki ja kotelo on tallessa :)

Smena 6
Smena 6