Category Archives: flickr

Odotusajan kuvia

Tuli yllättäen tilaisuus kuvata odotusajan kuvia studiossa, tähän mennessä kun oon tuttuja pyytänyt odotusajan kuviin niin suurin osa on joko pelännyt kameraa tai eivät ole halunneet siitä pallomuodosta itselleen muistoa 🙂 Nyt tein muotoa korostavaa kuvaa tummalla taustalla, pääosin mustavalkoisena kun tuo mahan muoto ja tunnelmat olivat noissa se tärkein.

Hanna

T&H

Hanna

Hanna

Hanna

Also posted in photo, valokuva Tagged , , , , , , , , , , |

Lunta

Winter

…sitä on nyt tullut :), ja pakkastakin on. Tänään aiheutin yleistä hämmennystä mm. juoksemalla jääpuikko ohimollani. Kotona sitten selvisi miksi ihmiset katselivat minua niin oudosti.

Also posted in lappeenranta, valokuva Tagged , , , |

Käyntikortteja

Taas kerran tein tilauksen tuonne samaan moo.com -lafkaan josta tilasin kortteja viimekin vuonna. Kuvien uploadaus suoraan flikkerin tililtä ja maksu paypalilla 🙂 voiko helpommaksi mennä?

Kalliitahan nuo on, sille ei voi minkään… mutta ei oo taas tullu vastaan muita vastaavan laadun&helppouden omaavia käyntikorttisysteemejä. Samalla saa mukaan kulkemaan oman ”miniportfolion” kun jokaisessa käyntikortissa on taustapuolella eri kuva.

Also posted in link, Linkkivihko Tagged , , , , , , , |

Maija

Käytiin Maijan kanssa kuvaamassa parisen tuntia tuossa eilen. Kuvauspaikkana Myllysaari.

Kaikki kuvat setillä D300+50mm 1.4 af-s+60cm ezybox

It's the movie-thing

Sunglasses

Maija

Maija

Maija

Also posted in lappeenranta, photo, valokuva Tagged , , , , , , |

Petra

Petra

Miitissä tuli muiden kuvien ohella otettua kuvia myös Petrasta, joka oli se varsinainen malli siellä 🙂 muut vaan tuppasivat unohtamaan koko asian kun rupesivat innosta puhkuen kuvaamaan tuota jo edellisessäkin postissa ollutta trukkikuvaa 🙂

Tuossa vielä Saviluodon Anssin kuvaama bts-videopätkä miitistä:

….
Termi suttuzoom on varmaan kaikille tuttu, Sulantoblogissa on pari kuvaa verrokiksi hyvän ja huonon lasin välille…. hillitön ero jopa nettiin pakatussa versiossa.

Also posted in miitti, photo Tagged , , , , , |

Versuksen kanssa

Viime vkl kävin katsomassa millaista toimintaa tuo Kouvolan alueella toimiva Kameraseurue Versus pitää ja tulihan sieltä muutama kuvakin 🙂

Sofia

Täällä pari lisää

Tulee varmasti osallistuttua muulloinkin noihin kuvaamistapahtumiin tuolla suunnalla, kun tulee nykysin vietettyä suurin osa viikonlopuista juurikin tuolla Kouvolassa.

Also posted in photo, valokuva Tagged , , , , , , |

Joroisissa

Kävin reilu viikko sitten joroisissa kuvaamassa Jounin&Natalian häät. Vihkiminen(vahvistus) Joroisten kirkossa ja hääjuhla Tahkonrannan rantatuvassa.

Eka kerta kun kuvaan talvisia häitä, hieman epäilin tuossa kuvaamaan lähtiessäni että millainen pimeä luola tuo hääpaikka on, mutta näytti tuo D200 wanhus selviytyneen tilanteesta kuitenkin aika mallikkaasti 🙂 Suuremmat ongelmat tuolla oli tarkennuksen häröilyjen kanssa kun valon riittämisen kanssa.
Kirkossa meni hienosti ilman poppaa ja juhlapaikalla paukuttelin tuota sb-600+ikea -comboa, joka todisti kykynsä tuolla hirsisessä mökissä.

Häiden erikoisuutena oli niiden sidos ulkomailla opiskelleeseen ja työskennelleeseen pariskuntaan. Häävieraat olivatkin osin varsin pitkän matkan päästä tulleita tänne kylmään pohjolaan.

Hääpäiväksi saatiin varsin mukava lumisade josta tuli hääparille monta lumista kuvaa 🙂 Jo aiemmin sovimme että katsotaan mahdollisten hääpotrettien otto sitten sään mukaan ja edellisen päivän räntä/vesisade-uhkan takia peruttiin tuo miljöökuvan otto. Näin jälkeenpäin miettien sieltä olisi kumminkin voinut tulla monta hyvää kuvaa 🙂

J&N

J&N

J&N

Kelit suosi mennessä mutta takasinpäin tullessa taisi olla koko alkutalven ensimmäiset kunnon loska/lumikelit päällänsä. Ajomatka Joroisista takaisin Kouvolaan kesti pari pitkää tuntia.


Ps.
Häät ensi kesänä? Ota yhteyttä ja kysy!
http://vvtulkki.daportfolio.com/

Also posted in Hääkuva, photo, valokuva Tagged , , , , , , , , , , , , , , , |

+2

Kas, viimeiset fotot valmiita mahtavan epäkronologisessa järjestyksessä…

Dress

Kiss

Potretissa valaistuksena pari heijastinta sulhasen takaa ja kameran vierestä. Koin tuon taivaalla mollottavan päävalon riittäväksi syyksi olla säätämättä salamien kanssa(tehot olis loppunu kuitenki kesken… ja toisaalta tuo heijastimien kanssa työskentely on nopeampaa). Tuossa oon käyttäny aukkoa 4 ja kovasti tuntuu et tilanne olis vaatinu viel isompaa(käytössä 70-210 f4), pitänee merkitä vielä isommalla kynällä ostoslistaan joko 70-200 2.8 tai 85mm 1.8 🙂

Also posted in Hääkuva, valokuva Tagged , , , , , , , , |

2

Crowns

Varjobileet

Tuskaa, tuskaa, joku on nyt vinksallaan koneessa ja lr:n valikoittenki selaaminen tuntuu koneesta liian rankalta, pelkkä ratingin päivitys kuvaan voi kestää kymmenisen sekuntia. Hirveesti ei löydy apuja tietokannan eheyttämisestä eikä myöskään levyn eheytyksestä, pitää vaan sit koittaa tahkota kuvat loppuun maailman hitaimman koneen kera.

Also posted in lappeenranta, valokuva Tagged , , , , |

Pallo&paatti

Balloon

Suvituuli

Also posted in valokuva Tagged , , |