Category Archives: kalusto

Omaetsin.fi

Nyt on pakko vähän puffata tätä palvelua. Nettifoorumien haut on mitä on, ja digicamera.netissä ei semmosta toimivaa edes ole, niin tää korvaa niiden puutteet ja hakee samalla vaikalla myös muista palveluista. Vielä on tuo hakupaikkojen lukumäärä vähän rajallinen, mutta tuo toteutus vaikuttaa kuitenkin olevan varsin mallikas ja kehittynee vielä paremmaksi.

Monesti kun etsii käytettyä kalustoa niin ei löydä koska haku on rikki/tjsp… tämä korjaa sen virheen.

http://www.omaetsin.fi/

Also posted in Linkkivihko Tagged , , , , , , |

Johanna

Johanna

Johanna

Nyt on ollu kiirettä :) Tuolla putkessa odottaa yhdet bändin promokuvat ja parilta päivältä studiosettiä. Viimeisen kuukauden aikana oon kerinny kuvaamaan myös pariin henkilöstölehteen ja aikakauslehteen. Kun tekee näitä hommia tuossa muiden töiden ohessa niin aina saa olla järkkäilemässä aikatauluja yksiin.

….
Kalustokin on taas päivittynyt, jo joulun alla hommasin wanhan 70-210 f4 putken tilalle 70-200 vr1 -putken ja nyt tässä studion käyttöönoton yhteydessä hommasin kolme kappaletta studiopoppia vaihtaen samalla osan strobistisetistä päittäin pois.
Ohjelmistopuolella päivittelin jo aiemmin LR4:Sen ja se vaikuttaa varsin hyvältä päivitykseltä, vaikka ensiksi epäilinkin että onko tuo sen hinnan arvoista(mm. huippuvalojen korjaus). Nyt alla on myös testikäytössä uusi CS6 beta joka sekin lähtenee ostoon kunhan saavat sen adobelta valmiiksi.

Kesää kohti mentäessä odottelen että joskos tuo uusi D800 rojauttaisi markkinoille käytettyä vanhempia malleja järkihintaan :) samalla tosin “joudun” päivittämään tuon 17-50 -zoomin fx-versioon, mutta ehkä se on ihan hyvä juttu että pääsen tuosta tamronista eroon…

Also posted in lappeenranta, valokuva Tagged , , , , , , , , , , , |